Met onze Mobile Service kunnen wij bij u aan huis of naar het bedrijf toe komen zonder extra kosten.

Hier zijn wel enkele voorwaarden aan verbonden. Plaats bij de wagen en elektriciteit moeten voorzien worden om te kunnen werken. Wij werken namelijk met perslucht.

Het is natuurlijk ook mogelijk om bij ons langs te komen.  Vooral in de wintermaanden is dit een optie, omdat herstellingen aan huis met vriesweer of regen niet altijd mogelijk zijn. 


Wat zijn de voordelen om voor ons te kiezen 
 
  1. Geen problemen bij de autokeuring.
  2. Bij eventuele verkoop zijn heldere koplampen een meerwaarde voor uw auto.
  3. Het belangrijkste uw eigen veiligheid, u hebt zeker 40 tot 50 procent meer lichtopbrengst.
  4. De kosten zijn veel minder dan nieuwe koplampen.
  5. Een milieu-vriendelijke oplossing! Wij produceren geen afval. 
  6. Wij behandelen alle merken. 

Wij herstellen of renoveren uw dof geworden kunststof koplampen,

 

Koplamp Herstel Center Antwerpen

 

Om goed resultaat te behalen, werkt Koplamp Herstel Center uitsluitend met kwalitatief hoogwaardige merken.

 

De auto’s van tegenwoordig zijn bijna allemaal voorzien van kunststof koplampen. Deze kunnen snel aangetast worden door mechanische slijtage (wassen en rijden), sterke reinigers, zout, zonlicht, zure regen, steenslag, vogelresten en zelfs de borstel carwash. Bij veel koplampen wordt hierdoor de UV-coating die erop zit aangetast. Daardoor worden ze snel dof, geel en gaan ze minder van hun lichtbron doorlaten. Hierdoor loop je kans tot afkeuring bij de autocontrole. In veel gevallen wordt u dan door de garage aangeraden alles te vernieuwen wat erg duur is en meestal overbodig. De oplossing is uw koplampen laten renoveren/herstellen door het Koplamp Herstel Center. Dit is vele malen goedkoper en milieuvriendelijker, na de behandeling lijken uw koplampen wel als nieuw!

 

Tijdens het herstel wordt de originele aangetaste laag altijd verwijderd door middel van schuren. Het kunststof koplampglas zal hierna helemaal dof zijn. Vervolgens worden de koplampen terug gepolijst in meerdere stappen om ze weer een mooi helder beeld te geven. Als dit gebeurd is, worden de koplampen grondig gecontroleerd of alles verdwenen is en als dit het geval is, worden ze voorzien van een nieuwe beschermlaag/coating die door middel van IR lampen worden gedroogd. De koplampen enkel polijsten doen wij zelden. Eens de oxidatie van de oude coating is begonnen moet ze er af geen tussenweg mogelijk.  Als dit niet grondig gebeurd zullen er problemen blijven voordoen. 

 

Ook met lichte krassen in uw koplampen, achterlichten, derde stoplicht en/of mistlichten kan je bij het Koplamp Herstel Center terecht.